Aangekomen
Door: Paul
Blijf op de hoogte en volg Paul
29 Augustus 2005 | Nieuw Zeeland, Wellington
Morgen eerst maar eens een beetje uitslapen en dan alles lokaliseren en proberen op te gaan in de omgeving. Iedereen nog bedankt voor de smsjes en de kado's. Heb echt ontzettend moeten lachen om jullie verhaaltjes... super...
Zit nu op het hostel waar ik voor de eerste week verblijf. Ik zit hier nog geen 1 minuut lopen van mijn stageplek, dat is wel ideaal. Zit tegenover een nederlander op het hostel... maak nu gebruik van zijn laptop. Dus ik voel me nog niet echt weg... maarja, heb ook nog niet zoveel gezien hiero bij het licht.
Gaan we nu weer lekker verder, ik hou jullie op de hoogte.
Groeten Paultje
30 Augustus 2005 - 10:31
Marloes:
Je had toch zo'n mooi lampje gekregen, had je toch wat licht gehad om alles te bekijken. -
01 September 2005 - 07:39
Edwin:
He Paul, hier zijn we net een beetje uitgebrakt van de AID. Hoop dat jij nu ook fris genoeg bent om aan je stage te beginnen. Maar volgens mij heb je t wel naar je zin. Tot later ;) ... -
01 September 2005 - 12:00
Bennie:
Dus mien jonguh! Goed om te horen dat je veilig bent aangekomen. Succes daar en hou me op de hoogte. Groeten Bennie -
02 September 2005 - 04:19
Hanneke:
skatje ik ben blij da je veilig bent aangekomen! ben benieuwd naar je verdere belevenissen. hier is het leuk joh, net eindfeet gehad. kusssssssssssss