AFGESTUDEERD!!!!!!!!
Door: Paul
Blijf op de hoogte en volg Paul
15 Februari 2006 | Australië, Airlie Beach
Hier vanuit een zon overgoten Aussieland heb ik de eer jullie te melden dat ik heden ten dage graag word aangesproken met P. Kok MSc. Agricultural engineering (of moest het er nou voor??). Vanaf 19 januari mag ik me dus eindelijk wederom een titel rijker schrijven. Graag zou ik jullie allemaal willen uitnodigen voor een super feest, maar wegens omstandigheden laat ik dit nog even achterwege. Ergens in April zal er wel het een en ander gedronken worden op deze behaalde stap in mijn leven :)
Hier verder alles goed, zelfs al een krokodil en een slang vastgehouden... vet he. Helaas vertoont de blauwe parel nu haar ware aard. Hij staat in de garage met de kop van de motor af. Haha... ach het is momenteel allemaal nog garantie, dus we gaan zo na het duiken (jaja... we gaan hier duiken bij airlie beach, op het great barrier reef) gezellig de outback in met onze mooie wagen. Owh en voor degene die nog niet zo goed beseffen hoe groot hier de afstanden zijn, als we de outback naar alice springs ingaan doen we ff in 3 dagen van amsterdam naar duitsland door oostenrijk en hongarije en via polen weer terug! We kijken er weer naar uit.
Verder had ik jullie graag nog weer wat fotootjes willen laten zien, die intentie was er dan ook maar helaas liggen de batterijen van mijn mooie plaatjes schieter nog op onze accomodatie, dus wat dat betreft helaas maar niet getreurd, alles komt goed de volgende keer al ik er weer een hele lading opgooien, waarschijnlijk inclusief die van het duiken. Dus dat belooft weer wat moois. Ook bij mackay in de buurt supermooie track gedaan. In het regenwoud bij een watervalletje wezen zwemmen, wat was dat mooi en super heerlijk. Eerst een half uur lopen en dan lekker bezweet ff in het water duiken, super. Helaas hadden we de biertjes niet bij de hand anders was het daar echt een super plekje geweest, haha.
Verder gaat hier het liften ook prima, uiteraard omdat onze luxe wagen even ontmantelt is moeten we ander vervoer zien te regelen van en naar de plekjes die we willen bezoeken (jaja waaronder naar een loop track!!!).
Verder gaat het koken ons prima af, we zijn eigenlijk helemaal zelf voorzienend, maarja wat wil je ook als je zometeen in de middle of nowhere zit... :) Al een keer pizza gebakken op een geimproviseerde oven (ideetje gepattenteerd door bas moet ik wel zeggen) en pannekoeken gebakken in een pan zonder anti aanbak laag, nou dan weet je het wel, 1 groot feest, haha. Ze zeggen trouwens dat het enige levende wat je uit de ruimte kan zien het great barrier reef is, nou ik denk dat jullie ons ook uit de ruimte kunnen zien zodra we de outback ingaan. Let maar op 2 rooie kreeften in een blauwe parel, die vallen echt wel op.
Nu maar weer eens verder want de zon blijft ook hier niet eeuwig schijnen, trouwens dat is wel iets waar je aan moet wennen: in de zomer is het dus om half 6 al licht en warm en s'avonds is het meestal om 7 uur weer gebeurd, dus ritme moet even aangepast worden. Helaas gaat dit nog een beetje met horten en stoten.
Dus we gaan maar weer proberen er een groot feest van te maken, iedereen veel plezier, met waar je ook maar mee bezig bent!
Cheers
P.S.: Voor alle mensen die zich hier over dit onderwerp iets afvroegen komt dan nu het langverwachte antwoord. Nee nog geen aussies gespot die de moeite waard zijn om er tijd in te steken. En we hebben een laidback attitude dus... in deze wereld van emancipatie mag de vrouw ook wel eens wat actie ondernemen. Geen idee hoe dat eruit ziet trouwens: prinses op het witte paard! Owh nu we toch dit onderwerp hebben aangesneden, hoe is voor iedereen valentijnsdag afgelopen, nog nieuwe romances ontstaan?
17 Februari 2006 - 12:58
Jennifer:
He lilly
Gefeliciteerd!! En het wordt hoog tijd dat je weer terug komt!! Haha, kunnen we het tenminste vieren!!
Verder nog steeds alles goed lees ik! Groetjes aan Bas!
en tot snel
kus Jennifer -
17 Februari 2006 - 20:04
Marloes En Berrie:
Nou Paulus MSc. Agricultural engineering, ik vindt het maar niks om je zo aan te spreken, dan ben ik zo lang aan het typen.... je blijft voor ons gewoon Paul. En Gefeliciteerd met je behaalde diploma, dat je er maar intressant werk mee mag krijgen, toch?
Groeten! -
21 Februari 2006 - 14:37
Marleen:
Ha Neef! Van harte gefeliciteerd met het behalen met deze mijlpaal! Nu hopen dat de krokodillen je met rust laten zodat je ook echt aan het werk kan met die mooie titel van je! Groetjes Marleen -
22 Februari 2006 - 11:49
Dutchy Harm:
Ha Paulus MSc. Gefeliciteerd jongen! En zo te lezen gaat het reizen in Aussieland je niet slecht af. (Reizen als in dingen bekijken, het autorijden zullen we maar in het midden laten).
Geniet nog maar van je paar laatste weekjes, ik ben nu bijna 3 weekjes terug in the Netherlies, maar er is bar weinig aan met deze straffe wind, regen en kou. Ben weer een AV begonnen dus nog ff en dan ist H. Wientjes MSc. Agricultural and Bioresource Engineer!
En ohja... oefen maar vast wat je gaat zeggen als mensen vragen: "hoe was het"... tot in den treure.
Tot binnenkort!